top of page
Gratis inloopspreekuur | Advocaat

Hogeterp & Thieme Advocaten verzorgt wekelijks een gratis inloopspreekuur en is lid van het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten (www.inloopspreekuuradvocaat.nl)

Tijdens het inloopspreekuur kunt u gedurende een half uur uw juridische probleem of vraagstuk voorleggen aan een van de advocaten binnen ons kantoor. De desbetreffende advocaat zal u van een eerste screening of advies voorzien.

 

Gewezen op de RIVM-maatregelen heeft ons kantoor de nodige voorzorgmaatregelen getroffen om het gesprek fysiek bij ons op kantoor plaats te kunnen laten vinden. Echter, indien uw voorkeur uitgaat naar een onlinegesprek, dan kunnen wij daarin ook voorzien.

 

In sommige gevallen worden de kosten van een advocaat vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand. De overheid vergoedt dan de kosten van de advocaat, behoudens een eenmalige eigen bijdrage. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.rvr.org

Indien naar aanleiding van het gratis inloopspreekuur, nadere juridische bijstand noodzakelijk wordt geacht, dan zal de advocaat u informeren over de mogelijkheden van gefinancierde rechtsbijstand en over de kosten van rechtsbijstand. 

Het inloopspreekuur wordt wekelijks gehouden op donderdagmiddag van 16:00 uur tot 17:30 uur op het kantoor van Hogeterp & Thieme Advocaten aan de Ankersmidplein 2 (verdieping 8, kamer 11) te Zaandam. Schikt het u niet op donderdagmiddag? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor voor het bespreken van de overige mogelijkheden of het maken van een afspraak. 

Meld u aan voor ons gratis inloopspreekuur
donderdag van 16:00 - 17:30

Bedankt! Bericht verzonden.

tel:  075 - 2020225

e-mail: info@htadvocaten.com

Hogeterp & Thieme Advocaten

Ankersmidplein 2, 8e verdieping, kantoor 11

Zaandam (1506 CK)

bottom of page